Pestka awokado jako zdrowa przyprawa

Pestka awokado jako zdrowa przyprawa

Pestka awokado jako zdrowa przyprawa

Przepis na : śniadanie

Składniki 1 pestka awokado Przygotowanie: Pestkę po awokado zostawić w ciepłym miejscu do podsuszenia na 24h. Świeżo wyłuskana pestka jest śliska i bardzo nieporęcznie się ją obiera. Po podsuszeniu pestki usunąć wierzchnią łupinkę i zetrzeć na tarce o drobnym oczku. Pestka będzie przypominała wiórki kokosowe, jednak nieco bardziej pomarańczowe. Tak rozdrobnioną pestkę przełożyć na blachę… Czytaj dalej Pestka awokado jako zdrowa przyprawa czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pij soki wyciskane

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.