Co wiemy o miękkiej margarynie?

Co wiemy o miękkiej margarynie?

Co wiemy o miękkiej margarynie?

Przepis na : śniadanie

Margaryna to alternatywa dla masła. W swoim składzie zawiera tłuszcze roślinne i z tego też powodu zawiera ona mniej szkodliwych dla zdrowia nasyconych kwasów tłuszczowych. Nawet jeśli produkt określany jest jako masło roślinne, to jest to właśnie margaryna. Początki margaryny sięgają XIX wieku. Cesarz Napoleon III na potrzeby wyżywienia armii zorganizował konkurs na wymyślenie tłuszczu … Czytaj dalej Co wiemy o miękkiej margarynie? Artykuł Co wiemy o miękkiej margarynie? pochodzi z serwisu Pieprzyć z f... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pieprzyć z Fantazją

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję