Co wiemy o miękkiej margarynie?

Co wiemy o miękkiej margarynie?

Co wiemy o miękkiej margarynie?

Przepis na : śniadanie

Margaryna to alternatywa dla masła. W swoim składzie zawiera tłuszcze roślinne i z tego też powodu zawiera ona mniej szkodliwych dla zdrowia nasyconych kwasów tłuszczowych. Nawet jeśli produkt określany jest jako masło roślinne, to jest to właśnie margaryna. Początki margaryny sięgają XIX wieku. Cesarz Napoleon III na potrzeby wyżywienia armii zorganizował konkurs na wymyślenie tłuszczu … Czytaj dalej Co wiemy o miękkiej margarynie? Artykuł Co wiemy o miękkiej margarynie? pochodzi z serwisu Pieprzyć z f... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pieprzyć z Fantazją

Autor

pieprzyczfantazjapieprzyczfantazja

Uwielbiam "stać przy garach". Uwielbiam jeść, testować nowe smaki. Na co dzień pracuję jako księgowa a po pracy kuchnia jest wyłącznie moja :D
Zapraszam do poczytania z moimi zmaganiami z garami:D Smaki dzieciństwa, próby odtworzenia kuchni włoskiej, azjatyckiej.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, kanapki

Inne przepisy z Pieprzyć z Fantazją

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.