Przepis na : śniadanie
Nie planowałam wpisu na blogu, ale ta frittata okazała się być tak pyszna, że zrobiłam naprędce zdjęcia i napisałam przepis. To bardzo sycąca potrawa, w której nie brakuje niczego. Poza szpinakiem i serem feta, jest również całe mnóstwo ziół tj. natka pietruszki, szczypiorek, koperek, oregano, bazylia i zioła prowansalskie. Dodatkowo smaku dodaje czerwona papryka, cebula i pomidorki koktajlowe. Zdecydowanie polecam. SKŁADNIKI 1 duża cebula 1/2 czerwonej papryki 2 łyżki oleju rzepakowego 250 g świeżego szpina... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...