Jeśli lubicie surówkę z białej kapusty podawana w chińskiej restauracji, to na pewno ten przepis przypadnie Wam do gustu. Surówka zrobiona samodzielnie w domu jest jeszcze smaczniejsza niż ta z restauracji. Składniki: 500 g białej kapusty 1 mała cebula 1 duża marchewka 1 czerwona papryka ZALEWA: 1/4 szklanki wody 1 lyzka cukru 3 łyżki octu jabłkowego 1/ 2 łyżeczki soli 4 łyżki oliwy z oliwek Zapraszam również do obejrzenia filmu z instrukcja krok po kroku Wykonanie: Kapustę umyć i usunąć z niej brzydkie liście ... czytaj dalej...
Pani M - kuchnia smakowita, to blog, na ktorym bede sie dzielic z Wami przepisami i smakami z kraju i ze swiata. Moje doswiadczenie z gotowaniem jest typowo amatorskie. Uwielbiam gotowac, a probowanie nowych przepisow sprawia mi ogromna frajde i przyjemnosc. Mam nadzieje, ze uda sie mi zarazic Was moim entuzjazmem do odkrywania nowych smakow, a moje gotowanie zainspiruje Was w kuchni