Przepis na : obiad
Jesień już dobrze się zadomowiła, przynosząc coraz krótsze i chłodniejsze dni. Dlatego proponuje Wam dzisiaj pyszną, pełną witamin i z rozgrzewającym sosem surówkę z dwóch rodzajów kapusty. Surówka ta fantastycznie będzie się komponować z daniami rybnymi lub mięsnymi. Składniki: Sos: 1/4 szklanki octu ryzowego 4 łyżeczki miodu 2 łyżki sosu sojowego 1 lyzka masła orzechowego 1 łyżeczka startego imbiru Surówka: 1/2 średniej główki białej kapusty 1/2 średniej główki czerwonej kapusty 1 czerwona papryka 2 średni... czytaj dalej...
Pani M - kuchnia smakowita, to blog, na ktorym bede sie dzielic z Wami przepisami i smakami z kraju i ze swiata. Moje doswiadczenie z gotowaniem jest typowo amatorskie. Uwielbiam gotowac, a probowanie nowych przepisow sprawia mi ogromna frajde i przyjemnosc. Mam nadzieje, ze uda sie mi zarazic Was moim entuzjazmem do odkrywania nowych smakow, a moje gotowanie zainspiruje Was w kuchni