Przepis na : obiad
Przepis na przepyszna golonkę gotowana w piwie i pieczona w miodowej glazurze. Prosto i smacznie. Bardzo polecam ugotowanie golonki w szybkowarze, zaoszczędzi to dużo czasu, a golonka będzie bardzo miękka i aromatyczna. SKŁADNIKI: golonka 1300 g 500ml – 1l piwa 1 -2 szklanki wody 1 marchew 1 pietruszka kawałek selera 1 por garść natki pietruszki 5 ząbków czosnku mały kawałek imbiru 3 listki laurowe kilka ziaren pieprzu, ziela angielskiego i ostrej papryki 1 lyzka soli lub do smaku Glazura: 2 łyżki miod... czytaj dalej...
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Pani M - kuchnia smakowita, to blog, na ktorym bede sie dzielic z Wami przepisami i smakami z kraju i ze swiata. Moje doswiadczenie z gotowaniem jest typowo amatorskie. Uwielbiam gotowac, a probowanie nowych przepisow sprawia mi ogromna frajde i przyjemnosc. Mam nadzieje, ze uda sie mi zarazic Was moim entuzjazmem do odkrywania nowych smakow, a moje gotowanie zainspiruje Was w kuchni