Surówka z czerwonej kapusty a’ la chińczyk

Surówka z czerwonej kapusty a’ la chińczyk

Surówka z czerwonej kapusty a’ la chińczyk

Przepis na : obiad

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przepyszna surowka z czerwonej kapusty. Dzięki temu przepisowi zrobicie barszo smaczna surówkę, ktora smakuje jak w chińskiej restauracji. Banalnie prosta w przygotowaniu, chrupiąca i aromatyczna. Idealnie sprawdzi się zarówno jako dodatek do dań mięsnych jak i rybnych. Zapraszam do przepisu. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: około 1 kg. czerwonej kapusty 0,5 szklanki cukru 0,5 szklanki oleju 1 szklanka wody mineralnej gazowanej ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Olcia gotuje!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.