Cake pops – Pop cakes – ciasto podstawowe
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Cake pops – Pop cakes – ciasto podstawowe
Przepis na : deser
I nawet już ja zaraziłam się ciasteczkowo-lizakowym szaleństwem OBRAZEK Składniki na około 20 sztuk: 400 g suchego ciasta, pokruszonego ( ciasto babkowe czekoladowe itp.) 120 g serka mascarpone 80 g nutelli lub masła orzechowego 200 g czekolady, do obtoczenia 1 łyżka oleju Sposób przygotowania: Przygotować krem: mascarpone wymieszać z nutellą/masłem orzechowym. Kawałki pokruszonego ciasta dokładnie wymieszać z kremem, tworząc dużą kulę. Zawinąć w folię spożywczą, schłodzić przez 15 minut w zamrażarce...
Czytaj dalej na blogu Olcia gotuje!Autor
Olcia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, mascarpone, ciasto czekoladowe
Inne przepisy z Olcia gotuje!
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję