
Cześć kochani, dziś chcę Was zaprosić na pyszne świąteczne pierniczki, które od razu są miękkie, można je zajadać od razu po zrobieniu, nie muszą leżakować Dodatek cukru trzcinowego, powideł, miodu sprawia, że są pyszne i aromatyczne. Zapraszam zapraszam też na film SKŁADNIKI: przepis jest bardzo wydajny -1 czubata łyżka powideł śliwkowych -2,5 szkl mąki pszennej tortowej (szklanka 250ml) -3 kopiaste łyżki miodu -1 jajko -1 żółtko -0,5 szkl cukru trzcinowego -100g masła -3 łyżki śmietany kwaśn... czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Piernik ma to do siebie, że potrzebuje czasu, aby dojrzeć. Na szczęście są sposoby na przyśpieszenie tego procesu.
Czytaj dalej...Gotowanie to moje hobby, uwielbiam też zwiedzać zamki i pałace. Kocham zwierzęta, rękodzieło i muzykę.