Zakwas na bazie wody zakwasowej owocowej lub warzywnej

Zakwas na bazie wody zakwasowej owocowej lub warzywnej

Zakwas na bazie wody zakwasowej owocowej lub warzywnej

Wczoraj opisywałam Wam jak zrobić wodę zakwasową a dziś opisze jak zrobić szybki zakwas z niesamowitą mocą z tej wody. Na zrobienie owego zakwasu wystarczy 24 godziny a potem wyrabiamy ciasto chlebowe i czekamy na efekty. Po 24 godzinach zakwas ma taką moc że jestem zaskoczona, co też mogą dzikie drożdże. No to robimy? zabawimy się przy wypieku? Zakwas na bazie wody zakwasowej owocowej lub warzywnej. Zakwas po 24 godzinach fermentacji ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.