Przepis na : śniadanie
Fiński naleśnik zwany pannukakku smakuje trochę jak budyń waniliowy. Piecze się go w piekarniku, jest przepyszny. Podaje się go na zimno lub na ciepło, oprószony cukrem pudrem lub z bitą śmietaną. Ja swój podałam z cukrem różanym. Pannukakku, naleśnik z Finlandii. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.