"DNA żywienia " Catherine Shanahan, Luke Shanahan recenzja książki

"DNA żywienia " Catherine Shanahan, Luke Shanahan recenzja książki

Lekarka i biochemiczka - Catherine Shanahan - przeanalizowała tradycje kulinarne społeczności słynących z dobrego zdrowia i długowieczności, a także poznała tajniki współczesnych teorii dotyczących odżywiania. Wyróżniła cztery grupy pokarmów: świeża żywność, kiszonki i kiełki, mięso przyrządzone z kośćmi oraz podroby. Tworzą one podstawę sposobu odżywiania, który doktor Shanahan nazywa naturalnym jadłospisem ludzkim. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Autor

DoowaDoowa

Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso

Inne przepisy z Moje Małe Czarowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.