Kompot z rabarbaru i czereśni do obiadu, grilla

Kompot z rabarbaru i czereśni do obiadu, grilla

Kompot z rabarbaru i czereśni do obiadu, grilla

  Kompot z rabarbaru i czereśni. Kompot z rabarbaru i czereśni     Pyszny, domowy kompot z rabarbaru i czereśni z dodatkiem mięty i plasterków cytryny. Doskonały do obiadu, najlepiej smakuje schłodzony. Kompot z rabarbaru Oto składniki potrzebne do przygotowania kompotu z rabarbaru około 1,5 litra wody stołowej 7 łodyg rabarbaru około 2 szklanki czerwonych czereśni 3/4 szklanki cukru mięta, plasterki cytryny do podania Kompot rabarbarowy  Przygotowanie: Krok 1. Czereśnie przebrać, opłukać i osącz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja Książka Kucharska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.