Boeuf Stroganoff - najlepszy, kremowy aromatyczny

Boeuf Stroganoff - najlepszy, kremowy aromatyczny

Boeuf Stroganoff - najlepszy, kremowy aromatyczny

Przepis na : obiad

  BOEUF STROGANOFF – NAJLEPSZY, KREMOWY, AROMATYCZNY  Składniki  600–700 g wołowiny (polędwica, rostbef lub ligawa) 2 średnie cebule 300 g pieczarek 1 duży ogórek kiszony — opcjonalnie, ale daje fajny smak 1 łyżka słodkiej papryki w proszku 1 łyżeczka musztardy sarepskiej 1 łyżka koncentratu pomidorowego 400 ml gorącego bulionu wołowego lub warzywnego 2 łyżki oleju sól, świeżo zmielony czarny pieprz natka pietruszki do dekoracji Przygotowanie krok po kroku Mięso opłucz, osusz, pokrój w cienkie pas... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja Książka Kucharska

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

12 pysznych przepisów na sałatki na Święta

Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wigilię Ewy Wachowicz

Ostatnimi czasy w telewizji pojawia się co raz więcej programów kulinarnych. Jednym z moich ulubionych jest „Ewa gotuje”, w którym główną rolę odgrywa sama Ewa Wachowicz.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.