Koper

Koper

Koper

Właściwości odżywcze Dlaczego warto jeść koperek?   Świeży koperek zawiera wiele witamin: witaminy z grupy B, witaminę A oraz C.   Posiada również wiele minerałów:  wapń, żelazo, magnez, mangan, fosfor, potas, sód, cynk, miedź i proteiny.  Zawsze jak tylko możemy jedzmy świeży koperek, suszony nie ma już takiej ilości wartości odżywczych.  Koperek pozytywnie wpływa na nasze zdrowie m.in. pomaga zmniejszyć poziom cholesterolu.  Wapń zawarty w koprze wzmacnia nasze ko... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mój pomysł na

Autor

MargaretMargaret

Zapraszam również na strone na facebooku https://www.facebook.com/kuchniavegetarianki/

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

dania na gorąco

Inne przepisy z Mój pomysł na

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.