Policzki wieprzowe duszone w winie i bulionie

Policzki wieprzowe duszone w winie i bulionie

Policzki wieprzowe duszone w winie i bulionie

Policzki to bardzo delikatne mięso, które po odpowiednim przygotowaniu jest kruche i soczyste i przesiąknięte aromatami użytych przypraw. To danie zrobione jest w szybkowarze dzięki czemu wino, bulion i przyprawy wgryzają się głęboko w mięso. No i oczywiście w ten sposób spędzamy na przygotowaniu potrawy znacznie mniej czasu. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Milion Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję