Pierniczki najlepsze

Pierniczki najlepsze

Pierniczki najlepsze

Na ten przepis natknęłam się kilka lat temu szukając pierniczków gotowych do jedzenia od razu po upieczeniu, nie za twardych, z którymi nie trzeba czekać do Świąt aż zmiękną. Te są idealne: mięciutkie, pulchne, aromatyczne, proste w przygotowaniu (tylko ciasto najlepiej zrobić dzień wcześniej). Jedynym minusem może być to, że znikają w bardzo szybkim tempie więc piekąc je wcześniej mogą nie dotrwać do Świąt:) czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Milion Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję