Marcepan w czekoladzie z migdałów ze skórką

Marcepan w czekoladzie z migdałów ze skórką

Marcepan w nieco zdrowszej wersji - czyli zrobiony z całych migdałów, ze skórką. Jest nieco ciemniejszy ale konsystencję i smak na taki sam jak oryginalny. No, może jest trochę bardziej... orzechowy. Do tego chrupiąca polewa z ciemnej czekolady, bez zbędnych dodatków.

Czytaj dalej na blogu Milion Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję