Jajecznica z podgrzybkami

Jajecznica z podgrzybkami

Jajecznica z podgrzybkami

Letnio-jesienna jajecznica, którą można zrobić jak tylko pojawią się świeże podgrzybki. Wystarczy je tylko umyć i wrzucić na gorące masło. Silny smak grzybów, delikatny masła i do tego jajka. Oczywiście najlepiej podać ze świeżym pieczywem ;) czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Milion Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję