Babka na oliwie i soku z czerwonych pomarańczy

Babka na oliwie i soku z czerwonych pomarańczy

Babka na oliwie i soku z czerwonych pomarańczy

Niezwykle puszysta, a zarazem wilgotna babka z wyraźną nutą moich ukochanych owoców, czyli czerwonych pomarańczy. Niezależnie od tego, czy przygotujecie ją na Wielkanoc, czy bez okazji powinna zachwycić Was i Waszych bliskich. Inspiracją do stworzenia przepisu na babkę na soku z czerwonych pomarańczy był przepis na chlebek pomarańczowy z żurawiną z książki „Z miłości do jedzenia” Weroniki Młyńczyk. skórka starta z całej pomarańczy 100 g cukru 2 jajka 100 ml maślanki 70 ml oliwy z oliwek 150 ml so... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mienta blog

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję