Zapiekana kasza jaglana z jabłkami
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Zapiekana kasza jaglana z jabłkami
Składniki (2 porcje): 1/2 szklanki kaszy jaglanej 4 łyżki śmietany 12 % 1 duże jabłko szczypta cynamonu łyżka miodu banan do dekoracji Sposób przygotowania: Kaszę dokładnie przepłakać, zimną a potem gorąca wodą. Zalać szklanką wody i delikatnie posolić. Gotować na bardzo małym ogniu około 20 minut. Jabłko zetrzeć na tarce , połączyć ze śmietaną wymieszą z cynamonem i miodem.
Czytaj dalej na blogu Menu ZdrowiaAutor
MenuZdrowia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
jabłka, kasza, kasza jaglana, banan
Inne przepisy z Menu Zdrowia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję