Pieczarka portobello faszerowana cukinią, oliwkami, cebulą i kukurydzą

Pieczarka portobello faszerowana cukinią, oliwkami, cebulą i kukurydzą

Pieczarka portobello faszerowana cukinią, oliwkami, cebulą i kukurydzą

Tego rodzaju pieczarki jeszcze nigdy nie jadłam. Podobno smakuje jak "schabowe" :) Tak naprawdę jest bardzo aromatyczna, mięsista, bardziej niż normalna grzybowa.  SKŁADNIKI: 2 szt pieczarek portobello 1 cukinia 1 cebula garść kukurydzy kilka czarnych oliwek sól, pieprz, zioła  prowansalskie, tymianek jako dodatek: kasza bulgur pomidorach Cebulę pokroić w drobną kostkę, podobnie cukinie. Pieczarki wydrążyć. Cebulę zeszklić na tłuszczu następnie dodać cukinie, kukurydzę i pokrojone oliwki i posiekane wn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MarciochaKucharzy

Autor

marciochakucharzymarciochakucharzy

Gotowanie sprawia mi ogromną przyjemność i frajdę. Uwielbiam eksperymentować i próbować nowych smaków. Pierogi to mój konik! Moim testerem i pomocnikiem jest mój mąż Wojcioszek. Na blogu będą prezentowane również jego wypieki- w tym jest o wiele lepszy ode mnie:D

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, cukinia, pomidor, schabowe, kasza, warzywa, obiad, pieczarki do obiadu

Inne przepisy z MarciochaKucharzy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.