Brązowy cukier waniliowy

Brązowy cukier waniliowy

Brązowy cukier waniliowy

Cukier waniliowy już mam. Jednak na blogu frosch.blogspot.com znalazłam brązowy cukier waniliowy, który mnie zainteresował i nawet zapytałam czym różni się od białego. Postanowiłam, że zrobię swój i ten zapach wanilii z zapachem brązowego, karmelowego cukru jest obłędny. To chyba prawda ! Do zwykłego cukru waniliowego już nie wrócę. brązowy cukier waniliowy   Składniki : * szklanka brązowego cukru * laska wanilii  Przygotowanie :Laskę wanilii rozciąć na pół , wyciągnąć wszystkie ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Magiczne Życie Marty

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Marta, 29 listopada 2013 23:40:17

z brązowym jest lepszy :) Nie ma piosenki :) Święta idą - szykują się zmiany ! :)