Kawa nie tylko na świąteczny czas - bo z tym nam się kojarzy. Smakuje i rozgrzewa równie dobrze w zimnym i śnieżnym lutym. Składniki: 3 łyżeczki syropu piernikowego (z TEGO przepisu) pół szklanki mleka espresso Przygotowanie: Mleko spieniamy. Na dno szklanki dajemy syrop piernikowy , następnie delikatnie mleko. Na sam koniec za pomocą łyżeczki dodajemy kawę. Podajemy od razu po przygotowaniu. czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...