Najłatwiejszy, śmietankowy krem czekoladowy do dekorowania ciast...

Najłatwiejszy, śmietankowy krem czekoladowy do dekorowania ciast...

Najłatwiejszy, śmietankowy krem czekoladowy do dekorowania ciast...

Kilka osób w komentarzach pod oryginalnym wpisem prezentowało różne problemy, albo modyfikacje do przepisu.  Ktoś ubijał masę za długo i skończył z czekoladowym masłem - kwestia doświadczenia.  Ktoś stwierdził, że całość jest za słodka - kwestia smaku...  Inna osoba doradza schłodzenie przed użyciem miski i rączek misera w zamrażarce - kwestia czasu. I wreszcie: wiele osób stwierdza, że należałoby najpierw ubić śmietankę, a dopiero potem dodawać resztę składników.    Ja oczywiście nie do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lejdi of the house

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.