Fudge (krówka) z masła orzechowego, bez gotowania...

Fudge (krówka) z masła orzechowego, bez gotowania...

Fudge (krówka) z masła orzechowego, bez gotowania...

Pyszne! Ale lojalnie ostrzegam - dla wielbicieli masła orzechowego, bo ich smak dominuje gotowe cukierki. Nie mają one niestety właściwości rzeczywistych krówek - są miękkie i najlepiej przechowywać je w lodówce do momentu jedzenia.    Przepis ze strony supermarketu Lidl . Składniki: (blaszka/pojemnik okolice 19/12cm - 18 kawałków) 70g cukru pudru 4 łyżki kakao nasionka usunięte z 1/2 laski wanilii 280g masła orzechowego odrobina soli - najlepiej grubej, morskiej, albo himalajskiej - do posypania p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lejdi of the house

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.