Brownie to ciacho, które trudno nie kochać. Wilgotne, mocne w smaku od czekolady. Ja zamieniłam je w pyszny torcik! Co nam trzeba? użyłam małej tortownicy – średnica talerza deserowego 50 ml mocnej kawy (studzimy ją) 6 jajek 350ml śmietanki 30% 250g mascarpone (ja dałam waniliowe) 200 gorzkiej czekolady 100 g deserowej czekolady 150g masła 3 łyżki brązowego cukru 2 łyżki ciemnego kakao owoce: borówki 200g posypka karmelowo-waniliowa dekora czekoladowa (płatki) pół łyżeczki kakao i pół kakao, wymiesza... czytaj dalej...
Spożycie kawy stało się powszechne głównie dzięki jej smaku i aromatu oraz właściwości pobudzających.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat