Pełnoziarniste babeczki z jeżyną

Pełnoziarniste babeczki z jeżyną

Pełnoziarniste babeczki z jeżyną

  Pyszne babeczki w zdrowszej odsłonie Co nam trzeba? 3 jajka 50g Finuu (mix śmietanki i olei)- rozpuszczamy je 3 łyżki cukru brązowego trzcinowego 4 łyżki mąki pełnoziarnistej 2 łyżki mąki ziemniaczanej pół łyżeczki proszku do pieczenia 1 łyżka soku z jeżyn (jak brak to malinowy) tarkowana skórka z 1 cytryny jeżyny (u mnie ze słoika) Robimy! Jajka ubijamy na puszysto z cukrem. Dodajemy wystudzone FINUU, miksujemy, dodając skórkę z cytryny i sok z jeżyn. Na koniec dodajemy mąki z proszkiem do pieczenia i... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Latosiowydom

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję