Pełnoziarniste babeczki z jeżyną

Pełnoziarniste babeczki z jeżyną

Pełnoziarniste babeczki z jeżyną

  Pyszne babeczki w zdrowszej odsłonie Co nam trzeba? 3 jajka 50g Finuu (mix śmietanki i olei)- rozpuszczamy je 3 łyżki cukru brązowego trzcinowego 4 łyżki mąki pełnoziarnistej 2 łyżki mąki ziemniaczanej pół łyżeczki proszku do pieczenia 1 łyżka soku z jeżyn (jak brak to malinowy) tarkowana skórka z 1 cytryny jeżyny (u mnie ze słoika) Robimy! Jajka ubijamy na puszysto z cukrem. Dodajemy wystudzone FINUU, miksujemy, dodając skórkę z cytryny i sok z jeżyn. Na koniec dodajemy mąki z proszkiem do pieczenia i... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Latosiowydom

Autor

Kinga LatosińskaKinga Latosińska

Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto

Inne przepisy z Latosiowydom

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.