Deser budyniowy z musem jabłkowo-malinowym i migdałami

Deser budyniowy z musem jabłkowo-malinowym i migdałami

Deser budyniowy z musem jabłkowo-malinowym i migdałami

Budyń uwielbiam- zwłaszcza na świeżym wiejskim mleku. Można z niego wyczarować pyszne desery. Dzisiejsza propozycja jest szybka do zrobienia! Co nam trzeba? Na 4 pucharki: Opakowanie budyniu śmietankowego łyżeczka masła 500ml mleka 2 łyżki cukru dodatkowo: mus owocowy: u mnie jabłkowo-malinowy płatki migdałowe- 4 łyżki borówki Robimy! Przygotowujemy budyń: Podgrzewamy mleko (450ml) z cukrem i łyżką masła. Budyń mieszamy z mlekiem (50ml) i dodajemy do gorącego mleka cały czas mieszając by nie było grudek. Studzi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Latosiowydom

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.