Pieczarki faszerowane szpinakiem i serkiem

Pieczarki faszerowane szpinakiem i serkiem

Pieczarki faszerowane szpinakiem i serkiem

Pieczarki które ndają się na przystawkę lub do obiadu, faszerowane szpinakiem i serkiem - 60 g serka Apetina pomidory i bazylia - 300 g szpinaku - 10 średnich pieczarek - 1 ząbek czosnku - 20 g parmezanu  - 1 mała cebula - sól - pieprz - 4 łyżki masła - olej Przygotowanie: Szpinak myjemy, odkrywamy grubsze ogonki i podsmażamy na patelni na dwóch łyżkach masła z czosnkiem, solimy. Odstawiamy do wystygnięcia. Pieczarki myjemy lub czyścimy, odkrywamy nóżki i drobno je kroimy, podsmażamy z drobno posiekaną c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne życie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję