Roladki schabowe z pieczarkami

Roladki schabowe z pieczarkami

Roladki schabowe z pieczarkami

 Składniki:  Schab 500 g Pieczarki 300 g Cebula mała lub kawałek pora Musztarda łyżeczka Sól Pieprz Mąka do obtaczania Olej do smażenia + Sos: Pieczarki  200 g, cebula mała, śmietana 30 % 100 ml, sól, pieprz Przygotowanie: Na rozgrzanym oleju podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę na rumiano, dodać pieczarki starte na tarce i całość smażyć do odparowania wody z pieczarek. Na koniec doprawić solą oraz pieprzem. Dodać łyżeczkę musztardy i wymieszać. Schab podzielić ma mniejsze kotlety i ciemno roz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.