Makaron z boczkiem i szparagami
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Makaron z boczkiem i szparagami
🛒 Składniki: Makaron 250 g Szparagi zielone pęczek 500 g Boczek surowy wędzony 120 g Śmietanka 30 % 150 ml Woda z gotowania makaronu 1/2 szklanki Sól Pieprz 🔪 Przygotowanie: Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu Boczek pokroić w drobną kostkę i lekko podsmażyć na suchej patelni. Szparagi umyć, pozbyć się twardych końcówek, pokroić na mniejsze kawałki ( główki odstawiam na bok) i dodać do boczku. Całość smażyć ok. 5 minut, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, sól, pieprz, śmietankę oraz...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygodyDodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję