Domowa wędlina - kruchy schab gotowany 10 minut

Domowa wędlina - kruchy schab gotowany 10 minut

  🛒 Składniki: * 1 kg schabu bez kości * 2 l wody * 2 łyżki majonezu * łyżka musztardy * 3 łyżki soli * łyżka cukru * łyżeczka pieprzu * łyżeczka majeranku * łyżeczka tymianku * 4 listki laurowe * 4 kulki ziela angielskiego * 5 kulek jałowca * 5 ząbków czosnku 🔪 Przygotowanie: Schab myjemy, odcinamy błonki. Do garnka wlewamy szklankę wody. Dodajemy majonez i musztardę i mieszamy. Następnie dolewam pozostałą część wody, dodajemy wszystkie przyprawy z podanego przepisu oraz ząbki czosnku przekrojone na pół ...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.