Pieczeń rzymska z jajkiem

Pieczeń rzymska z jajkiem

Pieczeń rzymska z jajkiem

Pieczeń rzymska z jajkiem Pieczeń rzymska z jajkiem Ta pieczeń pewnie niektórym będzie się kojarzyła tylko i wyłacznie ze świętami Wielkanocy, ale u nas pojawia się częściej, niż raz do roku. Piekę je z różnymi składnikami, czasami jest to sama wieprzowina, czasami sam drób, a innym razem mieszam obydwa gatunki mięsa. Na prawdę możliwości jest sporo. Podczas pieczenia mięsa powstaje pyszny sos, którego ja nigdy nie wylewam. Może być doskonała bazą do różnego rodzaju zagęszczanych sosów, ewentualnie cięższych zu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję