Jajka faszerowane z łososiem Jajka faszerowane z łososiem - prosty przepis Wielkanoc już za chwilę, za momencik, więc dziś kolejna świąteczna inspiracja. Jajka, to według mnie symbol Wielkanocy, więc nie może ich zabraknąć na świątecznym stole. Jajka faszerowane z łososiem, to jedno z dań, które zawsze się musi u nas pojawić. Te jajka są bardzo proste do przygotowania, to kilka podstawowych składników, które trzeba ze sobą zblendować, a efekt końcowy jest przepyszny. Zawsze bardzo szybko znikają z talerzy. ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...