Pasta z pieczonych warzyw

Pasta z pieczonych warzyw

Pasta z pieczonych warzyw

Przepis na : śniadanie

Taka pasta to doskonałe smarowidło na kanapki, ale nie tylko! Może również stanowić przyprawę do zup czy sosów. Znakomicie będzie smakować z wyrazistymi dodatkami, np. kiszonymi ogórkami, marynowaną papryką czy serem feta.     Składniki: -1 czerwona papryka -plaster (ok.  1 cm grubości )  bulwy selera  -2 średniej wielkości marchewki -1 korzeń pietruszki -cebula szalotka  -cukinia -4 ząbki czosnku  -4 pomidorki suszone w oleju -sól, pieprz Warzywa korzeniowe  i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przemyslenia

Warto przeczytać

Najlepszy spalacz tłuszczu

Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję