Pasta z pieczonych warzyw
Pasta z pieczonych warzyw
Przepis na : śniadanie
Taka pasta to doskonałe smarowidło na kanapki, ale nie tylko! Może również stanowić przyprawę do zup czy sosów. Znakomicie będzie smakować z wyrazistymi dodatkami, np. kiszonymi ogórkami, marynowaną papryką czy serem feta. Składniki: -1 czerwona papryka -plaster (ok. 1 cm grubości ) bulwy selera -2 średniej wielkości marchewki -1 korzeń pietruszki -cebula szalotka -cukinia -4 ząbki czosnku -4 pomidorki suszone w oleju -sól, pieprz Warzywa korzeniowe i ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne przemyslenia
Warto przeczytać

Najlepszy spalacz tłuszczu
Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!
Czytaj dalej...Autor
kulinarne przemyslenia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
cukinia, zupa, kanapki
Inne przepisy z Kulinarne przemyslenia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję