Przepis na : obiad
W zeszłym roku o tej porze, nastawiłam swoje jabłka, z niepryskanej żadną chemią jabłonki i równie ekologiczne winogrona, na ocet. Jabłkowy robiłam wg. przepisu z książki: "Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej", z winogron zaczerpnęłam z bloga: https://tajemnicesmaku.pl/domowy-ocet-winny-jak-zrobic... Oba, zlane do butelek, leżakowały w ciemnej i chłodnej piwniczce do dziś. Powiem Wam, że jak otworzyłam obie butelki, to poczułam bardzo przyjemny aromat a po skosztowaniu, de... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!
Czytaj dalej...