Pieczarki faszerowane serkiem i łososiem, czyli smażone pieczarki z dodatkiem serka oraz kawałkami łososia. Szybka i smaczna przekąska na domową imprezkę! Czas wykonania: 20 min Ilość porcji: 10 sztuk Składniki: 10 sztuk dużych pieczarek (500 g) 1 serek kanapkowy (u mnie o smaku wędzonego łososia) 30 g łososia wędzonego szczypta zieleniny (szczypiorku, koperku lub natki pietruszki) skórka z limonki lub cytryny 2 jajko ½ łyżeczki soli ½ łyżeczki pieprzu bułka tarta olej do smażenia Przygotowanie: Z pieczarek oderwać nóż... czytaj dalej...
Nie jestem profesjonalistką i nie skończyłam żadnej szkoły gastronomicznej, ale po prostu lubię gotować. Gotowanie sprawia mi wiele przyjemności, cieszę się że mogę uczyć się nowych rzeczy i zbierać nowe doświadczenia.