Pieczone rzodkiewki w maśle miso

Pieczone rzodkiewki w maśle miso

Pieczone rzodkiewki w maśle miso

Pieczone rzodkiewki jadłam już wcześniej, chociaż długo nie mogłam przekonać się do tego pomysłu, by wrzucić do piekarnika te chrupiące, różowe warzywa. Efekt jednak pozytywnie mnie zaskoczył wciąż jędrnymi i chrupiącymi warzywami z dodatkową porcją soczystości. Dzielę się dziś zatem pomysłem na rzodkiewki pieczone na azjatycką nutę, bo w maśle z miso. Jeśli lubicie tę pastę z soi i jej słony posmak, koniecznie spróbujcie tej wiosennej przekąski! Pieczone rzodkiewki będą świetną przystawką do obiadu, do śniadaniowyc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w Słońcu Skąpana

Autor

Justyna OpasińskaJustyna Opasińska

Uwielbiam gotować i eksperymentować z nowymi smakami. Jestem zwolenniczką naturalnych produktów, ziół i kwiatów oraz dzikich owoców (np: dzika róża, czarny bez) na talerzach, pasjonuję się również fotografią kulinarną :) Jestem absolwentką Slawistyki na UŁ, miłośniczką zwierząt, natury i rękodzieła. A kiedyś...będę miała własny ogród :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, przekąski, obiad, przystawki

Inne przepisy z Kuchnia w Słońcu Skąpana

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.