Zastanawialiście się kiedyś jak mógłby smakować letni zachód słońca? Z pewnością byłby słodki, gęsty i w ciepłej tonacji. Przetrącony lekkim posmakiem łąk i pól, które o zachodzie biorą głęboki wdech po upalnym dniu i pachną najpiękniej. I gdybym miała urzeczywistnić ten smak, to poleciłabym Wam dzisiejszego bohatera w kolorze zachodzącego słońca nad złotymi polami :) Słodka morela o ciężkim, owocowym smaku, lekkie rozpromienienie w tle sokiem z cytryny i łąkowy akcent w postaci tymianku, to mieszanka, któr... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Uwielbiam gotować i eksperymentować z nowymi smakami. Jestem zwolenniczką naturalnych produktów, ziół i kwiatów oraz dzikich owoców (np: dzika róża, czarny bez) na talerzach, pasjonuję się również fotografią kulinarną :) Jestem absolwentką Slawistyki na UŁ, miłośniczką zwierząt, natury i rękodzieła. A kiedyś...będę miała własny ogród :)