Jest koniec stycznia, środek zimy i karnawału, zatem idealny czas na filiżankę gorącej czekolady! Nawet jeśli za oknem aura chwilowo bardziej wiosenna ;) Gęsta, kremowa i na bazie karmelu z daktyli, co sprawia, że ta czekolada nie zawiera cukru, a dodatkowo wspiera układ trawienny daktylową porcją błonnika. To czekoladowa przytulność i słodycz w każdym łyku, który wypełnia wnętrze rozgrzewającym ciepłem i maluje kakaowy, wąsaty uśmiech na twarzach. Niezależnie od tego, czy za oknem sypie śnieg, a mróz maluje na ... czytaj dalej...
Uwielbiam gotować i eksperymentować z nowymi smakami. Jestem zwolenniczką naturalnych produktów, ziół i kwiatów oraz dzikich owoców (np: dzika róża, czarny bez) na talerzach, pasjonuję się również fotografią kulinarną :) Jestem absolwentką Slawistyki na UŁ, miłośniczką zwierząt, natury i rękodzieła. A kiedyś...będę miała własny ogród :)