Gdy tylko przewinęło mi się nagranie na tę słodycz, wiedziałam, że muszę jej spróbować :) Intensywne, wilgotne, mocno czekoladowe i bez dodatku cukru - kostki brownie bez pieczenia w zimowo-świątecznej wersji! Ta prosta i pyszna słodkość z pewnością przypadnie również do gustu weganom i świetnie odnajdzie się na słodkiej stronie świątecznego stołu. Te słodkie kosteczki brownie to połączenie daktyli z masłem orzechowym i kakao. Do tego jeszcze szczypta soli, która wybija smak czekolady na wyższy poziom i mrożenie m... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...Uwielbiam gotować i eksperymentować z nowymi smakami. Jestem zwolenniczką naturalnych produktów, ziół i kwiatów oraz dzikich owoców (np: dzika róża, czarny bez) na talerzach, pasjonuję się również fotografią kulinarną :) Jestem absolwentką Slawistyki na UŁ, miłośniczką zwierząt, natury i rękodzieła. A kiedyś...będę miała własny ogród :)