Zupa ze świeżych grzybów leśnych na bazie domowego bulionu jarzynowego z dodatkiem dużej ilości kwaśnej śmietany. ZUPA GRZYBOWA ZE ŚWIEŻYCH GRZYBÓW SKŁADNIKI 500 gramów świeżych prawdziwków; 200 gramów świeżych, niezbyt dużych kurek; kilka świeżych kozaków; 1,5 litra bulionu warzywnego; masło (do smażenia najlepsze klarowane); 1 średnia cebula; mąka pszenna; gęsta, kwaśna śmietana; sól, pieprz; przepis... Artykuł Zupa grzybowa ze świeżych grzybów pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . ... czytaj dalej...
Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.