ZAPIEKANKA Z BAKŁAŻANEM I MIĘSEM SKŁADNIKI 2 duże bakłażany; 300 gramów chudego mięsa wołowego; 200 gramów sera taleggio lub mozzarelli; 500 ml pasaty pomidorowej; duży pęczek natki pietruszki; 2 średnie cebule; 2-3 ząbki czosnku; 2 łodygi selera naciowego; 1 czerwona papryczka chilli; sól, pieprz; przepis na zapiekankę z bakłażanem i mięsem Artykuł Zapiekanka z bakłażanem i mięsem pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.