Ragout z jelenia po myśliwsku

Ragout z jelenia po myśliwsku

Ragout z jelenia po myśliwsku

Mięso z jelenia duszone z warzywami i ziołami w czerwonym winie. RAGOUT Z JELENIA SKŁADNIKI 600 gramów mięsa gulaszowego z jelenia; 500 ml bulionu wołowego; 300 ml czerwonego wina; 150 gramów cebuli; 80 gramów marchewki; 80 gramów selera naciowego; mąka pszenna; koncentrat pomidorowy; 5-7 jagód jałowca; suszony rozmaryn; suszony tymianek; liść laurowy; sól, pieprz; przepis... Artykuł Ragout z jelenia po myśliwsku pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

seler naciowy, obiad, gulasz, gulasz wołowy

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.