PIEROGI Z KASZĄ GRYCZANĄ SKŁADNIKI 200 gramów kaszy gryczanej; 1 duża cebula; 1 łyżka smalcu wieprzowego lub gęsiego; 100 gramów twarogu lub sera z niebieską pleśnią według wyboru; łyżeczka musztardy Dijon; szklanka mąki pszennej; płaska łyżeczka soli; łyżka oliwy; sól, pieprz; przepis na pierogi z kaszą gryczaną i serem Artykuł Pierogi z kaszą gryczaną i serem pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...
Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.