Wyjątkowy dzięki trikom przepis na słynne pierogi ruskie, czyli takie z twarogiem i ziemniakami. PIEROGI RUSKIE SKŁADNIKI 400 gramów mąki pszennej; 1 jajko; 2 łyżki oliwy z oliwek; pół łyżeczki soli; 800 gramów mączystych ziemniaków; 500 gramów tłustego twarogu; 1-2 cebule; masło; sól, pieprz; przepis na pierogi ruskie Artykuł Pierogi ruskie lepsze pd tych babcinych pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...
Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.