Pieczeń rzymska czyli klops mięsny z ziołami

Pieczeń rzymska czyli klops mięsny z ziołami

Pieczeń rzymska czyli klops mięsny z ziołami

Mięso mielone z dodatkiem świeżych ziół oraz wartego sera uformowane w dużego klopsa a następnie pieczone. PIECZEŃ RZYMSKA SKŁADNIKI 450 gramów wołowiny (np.pręga); 350 gramów wieprzowiny (np. łopatka); 150 gramów twardego sera żółtego; 1 duże wiejskie jajko; 2-3 ząbki czosnku; 1 łyżka słodkiej, mielonej papryki; pęczek świeżego koperku; natka pietruszki; szczypiorek; dymka; słodko kwaśny, tajski... Artykuł Pieczeń rzymska czyli klops mięsny z ziołami pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.