PIECZARKI FASZEROWANE SKŁADNIKI 6 dużych pieczarek portobello; 500 gramów mączystych ziemniaków; 500 gramów brokuła; 80 gramów szynki szwarcwaldzkiej; 1 średnia cebula; 100 gramów kwaśnej, 18% śmietany; 250 ml mleka; 1 łyżka mąki; 20 gramów masła; gałka muszkatołowa; natka pietruszki; sól, pieprz; przepis na pieczarki faszerowane w sosie śmietanowym Artykuł Pieczarki faszerowane w sosie śmietanowym pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...
Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.