Pyszna pasta smarowidło do chleba przygotowana z sera pleśniowego, masła oraz przypraw. OBAZDA PASTA DO CHLEBA SKŁADNIKI 250 gramów sera camembert; 120 gramów naturalnego serka do smarowania; 40 gramów masła; 1 mała czerwona cebula; 1 butelka jasnego piwa; kminek; mielona czerwona papryka (słodka); sól, pieprz; przepis na Obazda bawarską pastę serową Artykuł Obazda bawarska pasta serowa. pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...
Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.